خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

Cel mai bun mod de a elimina părul nedorit de pe corp pentru bărbați

Cel mai bun mod de a elimina părul nedorit de pe corp pentru bărbați
Epilarea cu laser pentru bărbați este una dintre cele mai bune modalități permanente de a îndepărta părul nedorit de pe corpul bărbaților, în special părul superior, spate, piept și stomac.

Părul corporal este foarte frecvent la bărbații iranieni și mulți dintre ei se gândesc la o modalitate de a-și reduce părul în exces.

De obicei, bărbații folosesc diferite metode pentru a îndepărta excesul de păr de pe corp, precum creme depilatoare, aparate de bărbierit, creme pentru îndepărtarea părului, ceară sau ceară, care sunt toate metode temporare și după 2 zile până la 2 săptămâni, părul începe să crească din nou.

 

Părul nedorit de pe corp la bărbați de obicei crește rapid și este foarte gros, de aceea tunderea părului nedorit pentru bărbați este o sarcină obositoare și în cazurile în care se folosește ceară sau ceară, este foarte dureros și poate duce la apariția unor pete pe rădăcinile părului.

 

Una dintre cele mai bune metode care are rezultate eficiente și de durată este utilizarea epilarii cu laser pentru bărbați, în special bărbații care suferă de păr pe partea superioară a corpului, pe față și pe gât.

 
Ce este părul în exces?

Excesul de păr nu este doar părul axilei sau părul pubian.

Orice păr, cu excepția părului de pe cap, sprâncenele, genele sau linia bărbii, poate fi considerat păr nedorit în funcție de gustul personal.

 

De exemplu, culturistii care trebuie să-și radă tot părul de pe corp din când în când pentru competiții, părul pe tot corpul lor este considerat păr nedorit.

 

Fața și gâtul unor bărbați au mult păr, de exemplu, obrajii și gâtul lor sunt acoperite cu păr gros.În astfel de cazuri, se poate spune că părul de pe obraji și gât pe care trebuie să-l rad în fiecare zi va fi considerat ca par nedorit de care poti scapa cu laserul.scapa

 

Unii bărbați au partea superioară a corpului păros, de exemplu, față și spate sunt acoperite cu păr gros și lung de la talie în sus, dacă nu vrei să ai acest păr și nu este plăcut pentru tine și trebuie să-l radi, face parte din parul nedorit.Se considera ca poti scapa de ele cu cateva sedinte de laser.

 
Timp necesar pentru îndepărtarea părului cu laser pentru bărbați, efecte secundare ale epilarii cu laser pentru bărbați, epilare cu laser pentru bărbați

Epilarea cu laser pentru urechile bărbaților

 
Epilarea cu laser pentru barbati

În clinicile de înfrumusețare, foliculii de păr sunt de obicei îndepărtați prin îndepărtarea părului cu laser, firul de păr devine slab și slăbit, iar în timpul mai multor ședințe, severitatea leziunii foliculului de păr devine atât de mare încât acesta dispare în cele din urmă și părul nu mai este păr. Nu crește din ea.

 

Lungimea de unda a laserului de epilare este proiectata in asa fel incat sa fie absorbita de pigmentii de par si dupa absorbtie este transformata in energie termica care arde foliculul de par din interior. De aceea simți un miros asemănător cu părul ars în timpul epilarii cu laser.

 

Deoarece densitatea pigmenților din foliculul bulbului de păr este mai mare decât cea a pielii, fasciculul laser este absorbit de foliculul de păr, iar foliculul de păr este deteriorat înainte de a deteriora pielea.

Cu cât este mai mare diferența dintre culoarea părului și pielea corpului, sau cu cât părul este mai gros, cu atât este mai mare succesul și eficacitatea laserului în îndepărtarea părului nedorit.

 
Etapele epilarii cu laser pentru barbati, numarul de sedinte de epilare cu laser pentru barbati, beneficiile epilarii cu laser pentru barbati

Numărul de ședințe de epilare cu laser pentru bărbați

 
Câte ședințe sunt epilarea cu laser pentru bărbați?

Epilarea cu laser se realizeaza de obicei intre 5-8 sedinte cu un interval de 40 de zile pana la 2 luni, ceea ce are rezultate foarte acceptabile si de obicei intre 50 si 85% din firele de par cu laser sunt indepartate complet. Daca alegi corect intervalul dintre sedintele cu laser, densitatea parului tau va scadea pentru totdeauna si un procent foarte mare de par va disparea complet si pe viata.

 

Numărul de ședințe și intervalul dintre ședințe în clinică sunt de obicei setate la aceeași dimensiune pentru toată lumea, dar puteți crește intervalul dintre ședințe cu laser în funcție de viteza de creștere a părului.

 

Epilarea cu laser nu poate elimina decât firele de păr aflate în faza de creștere și nu dăunează firelor de păr aflate în faza de somn, așa că, de obicei, înainte de prima ședință de epilare cu laser, ar fi trebuit să vă radeți părul de 3 ori cu aparatul de ras sau aparatul de ras. (De fiecare dată așteptați până când părul crește din nou și radeți din nou) pentru a vă asigura că cea mai mare parte a părului este în faza de creștere și a obține cel mai bun rezultat de la laser.

 

După prima ședință de epilare cu laser, majoritatea firelor de păr sunt separate de rădăcini și cad treptat. De exemplu, când părul a crescut la dimensiunea de jumătate de centimetru, dacă atingi părul cu degetul, pur și simplu va ieși din piele și vei observa că nu este legat de rădăcină.

 

Dacă pentru a doua sau a treia ședință, părul nu ți-a crescut încă și nu a ieșit din piele și nu are nevoie de bărbierit, poți programa următoarea ședință o lună mai târziu.

 
Avantajele epilarii cu laser pentru barbati

Crearea unei barbi permanente și a unei linii de barbă și menținerea barbii întotdeauna îngrijită și, prin urmare, nu este nevoie să tundeți barba zilnic

Îndepărtarea definitivă a părului care crește pe gât și pe obraji

Fitness

Creșteți atractivitatea sexuală și fizică

Nu pătează rădăcinile părului

Creșterea curățeniei și a igienei personale

Senzație de lumină și mai puțin fierbinte, mai ales la bărbații cu părul superior al corpului

Economisirea costurilor cu ceară și creme depilatoare și menținerea sănătății mai bune a pielii

 
Epilarea cu laser pentru barbati, costul epilarii cu laser pentru barbati, medic pentru epilarea cu laser pentru barbati

Puncte necesare înainte de îndepărtarea părului cu laser pentru bărbați

 
Puncte necesare înainte de îndepărtarea părului cu laser pentru bărbați

Încercați să vă radeți părul cu cel puțin una sau două zile înainte de laser. Pentru a ajunge la foliculul de păr, fasciculul laser trebuie să fie absorbit de firul de păr și să-și continue drumul către rădăcina părului, astfel încât cu cât lungimea părului este mai scurtă, cu atât calea laserului este mai scurtă, ca urmare. a lungimii.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.