خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

اسم یا خوره روح | اندر حکایت تغییر نام

اسم یا خوره روح | اندر حکایت تغییر نام

اشخاصی هستند که اسم خود را دوست نداشته از قدیم الایام، اسم شناسنامه ای آنها یک اسم بوده و اسم واقعی ایشان اسمی دیگر. برای برخی افراد، همین مسئله، یعنی دو اسمه بودن، مشکل ساز شده است. بعضی ها حتا اسم شناسنامه ای خود را خجالت آور و برهم زننده آرامش خاطر می‌دانند، مخصوصا در میان خانم ها این موارد، زیاد دیده شده است. در میان پرونده های وکالت برای تغییر نام، موکلینی بوده‌اند که تغییرنام جزو آرزوهای شان بوده است!

سوال اینجاست که چرا یک مسئله ساده و پیش پا افتاده باید تا این اندازه برای افراد جامعه هزینه روانی داشته باشد؟ ادارات ثبت احوال، گاهی، چنان در مقام دفاع و مقابله برمی‌آیند که انگار قرار است ارث پدری خود را ببخشند یا متقاضی تغییر نام قرار است به حیثیت ایشان تعرض کند! با وجود اینکه این مسئله (تغییر نام) اخیرا (اواخر سال 1396) در هیات عمومی دیوان عدالت اداری، به نحو شایسته‌ای حل و فصل گردید بدین نحوکه دیوان عدالت اداری، تغییر نام را یک موضوع اداری (و نه قضایی) تلقی نمود و راه را برای مراجعه مستقیم متقاضی تغییر نام به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه هموار نمود. اما متاسفانه، سازمان ثبت احوال، در عمل، قیدی به مقرره دیوان عدالت اداری اضافه کرد و آن اینکه اسمی که متقاضی می‌خواهد برگزیند می‌بایست فراوانی بیشتری از اسم شناسنامه‌ ای اش داشته باشد. امری که در عمل، درخواست اکثر متقاضیان را با مانع مواجه و ایشان را ناگزیر از مراجعه به دادگاه می کند؛ «دادخواست صدور حکم بر تغییر نام»

بعضی از دادگاه ها نیز درخواست تغییر نام را نمی پذیرند. از آنجایی که برای تغییر نام، بیشتر از یک بار امکان اقدام وجود ندارد، اگر دعوی متقاضی با حکم رد دعوی یا بطلان دعوی مواجه شود، امکان تغییر نام به اسم دلخواه سابق، وجود نخواهد داشت. بنابراین، شاید بهتر باشد متقاضی تغییر نام، رسیک (خطر) نکند و برای حصول نتیجه بهتر و شاید سریعتر و مطمئن تر، با یک وکیل دادگستری مطلع و آگاه در حوزه تغییر نام (وکیل ثبت احوال) مشاوره کند.

در موسسه حقوقی وکیل سرا، موارد متعددی از پرونده های تغییر نام انجام شده و منجر به صدور حکم به تغییر نام گردیده است. برخی موارد تغییر نام که تا کنون توسط مصطفی محمدی وکیل پایه یک دادگستری (اعم از مشاوره و قبول وکالت) انجام شده است؛ از اسامی خانم ها: زینب، رقیه، معصومه، ام البنین، خدیجه، زهرا، نجمه، عطیه، کبری، صدیقه، محبوبه، محدثه؛ همچنین از اسامی آقایان: جعفر، کریم، رحیم، حسین، حجت، قدرت، نقی، عنایت، مقداد، مسلم.

در خصوص اینکه برای تغییر نام به چه نحوی باید اقدام کرد مطالب متعددی در سایت وکیل سرا توسط مصطفی محمدی وکیل پایه یک دادگستری نگارش یافته است. جهت اطلاع و مطالعه، مراجعه شود به: {تغییر اسم مذهبی یا عربی به اسم ایرانی یا فارسی} همچنین { تغییر نام؛ با وکیل یا بدون وکیل}

وکیل سرا؛

مصطفی محمدی: وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی

وکیل ثیت احوال

عضو کانون وکلای دادگستری مرکز


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.