خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

خندان سرا موزیک فیلم آهنگ عکس اس ام اس پیامک وام جدید آموزش کامپیوتر

ازدواج و زندگی با شوهر دیوانه و روانی

ازدواج و زندگی با شوهر دیوانه و روانی 

شما نمیتوانید با هر رفتار هیجانی یا عصبانیت غیرقابل کنترل ، انگ دیوانه و روانی بودن به شوهرتان بزنید، برای تشخیص شوهر دیوانه و روانی نیاز به مشاهده یک سری علایم و در نهایت تشخیص تخصصی روانپزشک یا پزشکی قانونی دارید.

یکی از اختلالات مزمن و جدی روانی ، جنون یا روان پریشی است. چنین اختلالاتی میتواند زندگی مشترک را با چالش های دردناکی روبرو کند به خصوص عواقب آن در رفتار مردان بسیار بیشتر و خطرساز تر است. 

 

برخی از زنان هر نوع رفتار هیجانی و عصبانیت شدید شوهرشان را به جنون و روانی بودنش ربط می دهند و به دنبال راهکارهایی می روند که هیچ تاثیری در حل مشکلشان ندارد.

 

اگر فکر میکنید گرفتار یک شوهر دیوانه و روانی شده اید ، در ادامه مقاله بیتوته نشانه هایی که میتواند زنگ خطری برای شما باشد را با هم مورد بررسی قرار می دهیم و به شما میگوییم با توجه به نشانه هایی که مشاهده میکنید چطور باید به فکر درمان یا دوری از شوهر دیوانه و روانی خودتان باشید.

 

طلاق گرفتن از شوهر دیوانه و روانی

جنون در برخی موارد به خصوص در موارد خفیف قابل کنترل و درمان است و نیازی به جدایی یا طلاق گرفتن ندارید.

اصطلاح اشتباهی که بین مردم رایج است این است که به هر فرد پرخاشگری که ما را آزار می دهد ، لقب روانی می دهیم ، که از نظر اخلاقی کار اشتباهی است و نباید از لفظ روانی که نشان دهنده بیماری جنون است ، این طور توهین آمیز استفاده شود.

 

شما نمیتوانید با انگ جنون داشتن از شوهرتان طلاق بگیرید ولی اگر بتوانید در دادگاه دیوانه و روانی بودن شوهرتان را اثبات کنید ، میتوانید از او جدا شوید. 

 

براساس قوانین ، مجنون به کسی گفته می شود که در انجام وظایف روزانه خود متعادل رفتار نکند و اعمالش بدون انگیزه و هدف خاص و فاقد اراده باشد. 

 

ادعای شما درباره روانی بودن شوهرتان حتما باید توسط پزشک قانونی تایید شود. شما نمیتوانید به خاطر پرخاشگری هایی که به کسی آسیب نمیزند انگ جنون به شوهرتان بزنید.

 

بنابراین قبل از هر اقدامی باید با یک مشاور یا روانپزشک مشورت کنید تا مطمئن شوید شوهرتان نشانه های قابل تایید قانونی برای روانی شناخته شدن را دارد و علت رفتارش استفاده از قرص های آرام بخش ، استرس مقطعی ، افسردگی غیرمزمن نیست.

 

علایم شوهر دیوانه و روانی

 

تعریف جنون

هر اختلال روانی را نمیتوان جنون دانست ، جنون یا روان پریشی یکی از زیر مجموعه های اختلالات روانی است و تعریف مشخصی دارد. 

جنون ، روان پریشی یا سایکوز ( به انگلیسی : phycho ) مجموعه علایم و نشانه های غیر معمولی است که باعث می شود ارتباط فرد با واقعیت مخدوش یا قطع شود.

هذیان و توهم از نشانه های مهم جنون است و در اغلب موارد دیده می شود فرد مبتلا به جنون تحت تاثیر هذیان و توهم رفتارهایی میکند که میتواند عجیب به نظر برسد. 

 

علایم جنون و روانی بودن شوهر

جنون ، 7 علامت مهم دارد : 

1 - هذیان : عقیده و تفکری که با واقعیت ، عرف و فرهنگ سازگار نیست ولی فرد مبتلا به درست بودن آن اصرار دارد را به عنوان هذیان می شناسیم. مثلا در نوعی هذیان به نام هذیان گزند و آسیب ، فرد تصور میکند که افرادی در تعقیبش هستند و میخواهند به او آسیب برسانند یا در هذیان انتشار افکار ، فرد تصور میکند عده ای میخواهند افکار او را بدزدند و در رسانه ها پخش کنند. 

 

2 - توهم : توهم یعنی درک چیزی غیر واقعی توسط حواس پنج گانه . به عنوان مثال ، دیدن اشیا یا اشخاصی که دیگران نمیتوانند آن ها را ببینند یا شنیدن صداهایی که دیگران نمی توانند آن را بشنوند. 

 

3 - اختلال تفکر : فرد مبتلا به اختلال تفکر نمیتواند افکارش را کنترل کند ، پرش افکار دارد و نمیواند روی افکارش متمرکز شود. که مهم ترین علامت آن ، گفتار بی هدف و نامنظم است. مثلا فردی که درحال صحبت کردن درباره یک برنامه تلویزیون است ناگهان ، دستور پخت یک غذا را به شما میدهد یا هنگام گفتگو ، فراموش میکند که راجع به چه چیزی حرف می زده است. 

 

4 - از دست دادن انگیزه : در این شرایط فرد هیچ علاقه و انگیزه ای برای انجام کارهای کوچک و بزرگ و گذراندن زندگی روزمره ندارد. 

 

5 - اختلال در ابراز احساست : بروز اختلال جدی در احساسات فرد زمانی که باعث شود فرد در موقعیت های مختلف احساسات اشتباهی را بروز بدهد مثلا زمانی که پدرش فوت کرده است ، شروع به خندیدن کند.

 

6 - انزوای شدید اجتماعی : چنین فردی در روابط اجتماعی ضعیف و منزوی ست. انزوا میتواند مقطعی و ناشی از افسردگی یا بی حوصلگی باشد ، که همه ما آن را تجربه کرده ایم ،  یا این که دائمی شده و فرد دیگر علاقه ای به حضور در اجتماع نداشته باشد. 

 

7 - نداشتن بینش : زمانی که فرد نتواند تشخیص دهد گرفتار بیماری است و هذیان ها و توهماتش را باور داشته باشد و ندارد که رفتارهایش چه عواقبی برای خودش و دیگران در پی دارد.

منبع بیتوته

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.